Vimar Forklift Co, Ltd
Hubungi kami

  Vimar Forklift Co, Ltd

  Tambah: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China

  Tel: +86-571 8195 2852

  Fax: +86-571 2886 0635

  E-mel: info@vimarforklift.com

  Laman web: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Rumah > Pusat pelanggan


Dasar Jaminan


Setiap peralatan VIMAR baru adalah diliputi oleh waranti terhad.


untuk 15months atau jam 2000, yang mana datang dahulu, dari tarikh B/L, bingkai, penghantaran, komponen kawalan transistor weldments, kes motor, motor Lif, pam hidraulik, pengecas, pendawaian abah-abah yang assy, hos hidraulik, komponen kuasa stereng, pembungkusan silinder, galas, springs, dan kabel kawalan;

untuk enam (6) bulan atau 1000 jam, yang mana datang dahulu, dari tarikh B/L barangan penyelenggaraan termasuk berus motor, petua kenalan, bertukar dan lain-lain komponen yang tidak pernah dilindungi, yang biasanya dipanggil bahagian "mudah" tetapi tidak tayar.


Jaminan adalah selama-lamanya tidak sah atas peralatan jika terang-terangan salah guna, bencana alam yang menyebabkan kerosakan kepada peralatan, gelaran Salvaj (menyelamat) digunakan dalam syarat-syarat yang mengakis atau kelembapan berlebihan.


Jaminan adalah sah selama-lamanya pada peralatan jika tiada penyelenggaraan yang kerap direkodkan oleh peniaga yang diluluskan VIMAR .

Waranti tidak meliputi barang-barang penyelenggaraan, termasuk tetapi tidak terhad kepada pelincir gris dan minyak, penapis atau sedikit perubahan, atau mana-mana item yang menunjukkan pengabaian, terlampau, penyalahgunaan, kemalangan atau penyelenggaraan yang tidak mencukupi. Ia adalah tanggungjawab pemilik peralatan untuk mengekalkan ia selaras dengan jadual penyelenggaraan yang disarankan VIMARseperti yang digariskan dalam manual oleh pengendali.


Industri bateri dan pengecas selain daripada orang-orang yang sering dibekalkan oleh VIMAR akan membawa bidang pengilang.

Kecuali pembuangan bahagian-bahagian yang rosak dan menggantikan dengan bahagian-bahagian yang dibekalkan oleh VIMAR, jaminan bagi apa-apa bahagian atau peralatan akan menjadi tidak sah sekiranya cubaan dibuat oleh sesiapa sahaja untuk mengubah, membaiki, menyahhimpun, atau menambah komponen tambahan atau alat-alat kepada trak tanpa kuasa bertulis Daftar VIMAR.

Sebelum waranti boleh dipertimbangkan, borang pendaftaran dan pemasangan waranti yang mesti dilengkapkan dan diterima olehVIMAR. Untuk mendapatkan perkhidmatan yang terbaik dari VIMAR dibenarkan peniaga, membaca bahagian-bahagian operasi & Penyelenggaraan manual operator anda sebelum digunakan awal.

Anda mungkin layak untuk membeli perlindungan penuh atau perlindungan tambahan perlindungan untuk sehingga 2 tahun untuk tambahan. Sila hubungi dealer VIMAR diberi kuasa untuk mendapatkan maklumat lanjut.


VIMAR tidak MENGANGGAP RESPONSILITY atau liabiliti untuk MENAMPUNG ganti rugi berbangkit atau khas atau kehilangan keuntungan atau kerosakan ke atas perdagangan atau perniagaan yang TERHASIL daripada peralatan.


Hubungi kami
Alamat: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefon: +86-571-8195 2852
 Perkhidmatan Faks:+86-571-2886 0635
 E-mel:info@vimarforklift.com
Vimar Forklift Co, Ltd
Share: