Vimar Forklift Co, Ltd
Kategori produk

  Vimar Forklift Co, Ltd

  Tambah: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China

  Tel: +86-571 8195 2852

  Fax: +86-571 2886 0635

  E-mel: info@vimarforklift.com

  Laman web: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Walkie Pallet trak tugas berat

Walkie Pallet trak tugas berat

Ciri-ciri ET-20W walkie elektrik Pallet lori: 1: Smart badan, dengan wajahnya yang menarik. Tinggi-kekuatan rangka direka untuk pallet sukar mengendalikan tugas. 2: penggunaan yang lebih rendah, rendah kos perkhidmatan, manakala prestasi yang lebih tinggi. Pilihan ideal untuk menggantikan lori Pallet tangan. 3: penyelenggaraan 24V160Ah percuma...

ET walkie Electric Pallet lori-20W

Ciri-ciri:

1: smart badan, dengan wajahnya yang menarik. Tinggi-kekuatan rangka direka untuk pallet sukar mengendalikan tugas.

2: penggunaan yang lebih rendah, rendah kos perkhidmatan, manakala prestasi yang lebih tinggi. Pilihan ideal untuk menggantikan lori Pallet tangan.

3: 24V160Ah penyelenggaraan percuma bateri menyumbang kepada kuasa yang kuat dan operasi mudah, memenuhi keperluan kebanyakan permohonan duti yang ringan dan sederhana.

4: struktur padat dan susun atur yang munasabah menyediakan steadiness dan ketahanan semasa operasi.

5: Reka bentuk pintar dan modular meningkatkan operasi yang lebih mudah, mudah Hapus dan perkhidmatan segera.


Prestasi:

1: pemegang ergonomik direka bentuk dan dibina semakin meningkat keselesaan anda semasa operasi. Dustproof dan menutup struktur menghalangnya daripada kerosakan pencemaran habuk dan meningkatkan hayat perkhidmatan.

2: sistem kawalan pintar dan modular memastikan steadiness dan Keselamatan untuk berjalan, mengangkat, merendahkan dan brek.

3: super lagi pemegang digunakan untuk operasi yang lebih mudah dan kurang menerajui usaha.

4: badan smart, padat struktur dan susun atur yang munasabah sangat meningkatkan steadiness dan ketahanan.

Keselamatan:

1: butang belakang anti keselamatan yang dipasang di bahagian atas pemegang membalikkan ke arah trak untuk menghalang pengendali daripada ditangkap antara trak dan halangan pada masa-masa yang tidak dijangka.

2: pengawal bijak mengambil langkah-langkah perlindungan sekiranya alih voltan, voltan rendah, berbanding semasa, berbanding keadaan suhu dan litar pintas.

3: pasang kecemasan mudah dipasang sebelah tegak lori rangka membantu pengendali mengambil tindakan segera jika berlaku apa-apa kecemasan.

4: gerabak pilihan dapat memberi perlindungan tambahan beban, trak dan pengendali; mengurangkan kerosakan yang disebabkan oleh permohonan realiti.

Serviceability:

1: sendiri-diagnostik yang diberikan langsung kesalahan kod readout semasa operasi dan mula naik, yang memudahkan Perkhidmatan dan penyelenggaraan. Tidak perlu tangan luar set analyzer apa-apa lagi.

2: 24V/65AH(80AH optional) penyelenggaraan percuma bateri menyumbang kepada kuasa yang kuat dan operasi mudah, memenuhi keperluan kebanyakan permohonan duti yang ringan dan sederhana

3: practicall pengecas yang terbina dalam, y menghapuskan pencemaran penyertaan, yang boleh mengakibatkan kegagalan; di samping itu, pengecas telah direka untuk beroperasi dengan kebolehpercayaan yang lebih besar.

4: satu perlindungan dan susun atur komponen optimum membuat akses dan perkhidmatan segera. Lebih banyak uptimes dan kos yang lebih rendah menyumbang untuk memenuhi manfaat pemilik dan pengendali pengalaman.

5: terima kasih kepada fungsi model tidur dan fungsi penggera bateri rendah voltan, menjimatkan tenaga adalah jelas.

Ia menambah ke hayat Perkhidmatan bateri lebih lama, lebih banyak produktiviti serta kos yang lebih rendah.

VIMAR terkenal sebagai salah satu Tempahan Berwibawa dan profesional walkie pallet lori berat kewajipan pengilang dan pembekal-pembekal di China. Kami ada jenama kami antara dunia orang-orang terkenal jenama tersebut. Selain itu, harga kami walkie pallet trak tugas berat dibuat di China tidak mahal, dialu-alukan untuk menghubungi kami.

Hot Tags: tugas berat walkie pallet trak China pembekal, pengeluar, jenama, harga, dibuat di China
Barangan yang berkaitan
I want to leave a message
Hubungi kami
Alamat: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefon: +86-571-8195 2852
 Perkhidmatan Faks:+86-571-2886 0635
 E-mel:info@vimarforklift.com
Vimar Forklift Co, Ltd
Share: