Vimar Forklift Co, Ltd
Categories

  Vimar Forklift Co, Ltd

  Tambah: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China

  Tel: +86-571 8195 2852

  Fax: +86-571 2886 0635

  E-mel: info@vimarforklift.com

  Laman web: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Rumah > Berita > Kandungan

Sidang Kemuncak G20 Hangzhou: 2016 akan diadakan

Vimar Forklift Co, Ltd | Updated: May 28, 2016



China akan menjadi tuan rumah sidang kemuncak Kumpulan 20 (G20) 2016 di di Timur bandar dari Hangzhou, paling dikenali kerana ia indah West Lake, pada 4 Sept.-5, PresidentXi Jinpingannounced di Antalya pada hari Isnin.

Tema yang akan "membina ekonomi dunia inovatif, invigorated, saling dan inklusif," Xi berkata masa yang sama menangani kerja makan tengahari semasa hanya-membuat kesimpulan 10 G20 sidang kemuncak itu di bandar Turki resort ini.

Persiapan di China, Xi memberitahu pemimpin-pemimpin dunia, akan memberi tumpuan kepada inovasi atas corak pertumbuhan, meningkatkan Tadbir-Urus ekonomi dan kewangan global, meningkatkan perdagangan antarabangsa dan pelaburan, dan menggalakkan pembangunan inklusif dan saling berkaitan Kumpulan.

"Kita perlu meningkatkan perwakilan dan suara ekonomi pasaran baru muncul dan negara-negara membangun (dalam pentadbiran global), sehingga dapat meningkatkan tahap keupayaan ekonomi dunia untuk menentang risiko," kata Presiden.

Menjelaskan pemilihan tema dan keutamaan di China, Xi menyatakan bahawa walaupun ekonomi dunia telah berjalan keluar dari krisis, pemulihan masih sangat rapuh dan pertumbuhan yang begitu.

"Trend dan dasar-dasar ekonomi utama akan menjadi semakin mencapah," katanya. "Kita akan memerlukan sumber-sumber baru pertumbuhan untuk menolak untuk baru bulat kemakmuran ekonomi dunia."

Sementara itu, reformasi dalam urustadbir ekonomi global telah tidak berkembang dengan lancar beberapa tahun kebelakangan, dan ahli G20 perlu mengambil tindakan-tindakan yang bersepadu bagi menerajui kerjasama ekonomi antarabangsa, Xi ditambah.

Presiden juga dikenali sebagai usaha bersepadu untuk membantu peralihan Kumpulan dari satu mekanisme krisis sebagai tindak balas kepada satu pentadbiran jangka panjang, untuk mengukuhkan statusnya sebagai forum utama bagi Tadbir Urus ekonomi yang global.

"China akan mengambil sikap terbuka, telus dan inklusif dalam persediaan yang, dan akan meningkatkan komunikasi dan penyelarasan dengan semua ahli G20 untuk bersama-sama memelihara, membina dan membangunkan Kumpulan dengan cara yang baik," kata Xi.

China akan mengambil alih jawatan Presiden G20 pada 1 Disember 2015, dan satu siri Mesyuarat berkaitan akan diadakan tahun depan, menurut Xiaolong berkembar, Utusan Khas Cina Kementerian Luar Negeri hal ehwal G20.

AS PresidentBarack Obamavoiced sokongan untuk jawatan Presiden China, mengatakan bahawa beliau berharap untuk menghadiri sidang kemuncak Hangzhou.

TheUnited Statesis sanggup bekerjasama dengan China rapat untuk menjayakan mesyuarat tersebut, Obama memberitahu Xi pemetik daripada puncak Antalya.

Hangzhou, sebuah bandar lama dengan penduduk hampir 8.9 juta, adalah modal dan terbesar bandar Zhejiang Wilayah.

Zhejiang, terkenal perniagaannya milik persendirian yang teguh, kedudukan keempat antara wilayah-wilayah peringkat Wilayah 31 di tanah besar Cina dalam terma-terma ofGDPin 2014.

Xi bekerja di Zhejiang dari tahun 2002 hingga 2007 sebagai Ketua Jawatankuasa Wilayah Parti Komunis China.


Previous: Laman web baru akan datang!

Next: tidak

Hubungi kami
Alamat: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefon: +86-571-8195 2852
 Perkhidmatan Faks:+86-571-2886 0635
 E-mel:info@vimarforklift.com
Vimar Forklift Co, Ltd
Share: