Vimar Forklift Co, Ltd
Hubungi kami

  Vimar Forklift Co, Ltd

  Tambah: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China

  Tel: +86-571 8195 2852

  Fax: +86-571 2886 0635

  E-mel: info@vimarforklift.com

  Laman web: www.cnvimar.com

  www.vimarforklift.com

Rumah > Waranti

Tiap-tiap Forklift VIMAR baru diliputi oleh waranti terhad.

Untuk 2 tahun atau 2000 jam, yang mana datang dahulu, dari tarikh jualan tetapi tidak melebihi 2years dari tarikh B/L, bingkai, transmisi, weldments transistor kawalan komponen, kes motor, motor Lif, pam hidraulik, pengecas, pendawaian abah-abah yang assy, hos hidraulik, komponen kuasa stereng, pembungkusan silinder, galas, springs, dan kabel kawalan;

Untuk enam (6) bulan atau 1000 jam, yang mana datang dahulu, dari tarikh B/L penyelenggaraan barang-barang yang termasuk berus motor, hubungi tips, suis, roda/tayar, bateri dan komponen-komponen lain yang tidak pernah dilindungi, yang biasanya dipanggil bahagian "mudah".

Jaminan adalah selama-lamanya tidak sah on peralatan jika terang-terangan salah guna, bencana alam yang menyebabkan kerosakan kepada peralatan, gelaran Salvaj (menyelamat) digunakan dalam syarat-syarat yang mengakis atau kelembapan berlebihan.

Jaminan adalah selama-lamanya tidak sah atas peralatan jika tiada penyelenggaraan yang kerap direkodkan oleh peniaga yang diluluskan VIMAR.

Waranti tidak meliputi barang-barang penyelenggaraan, termasuk tetapi tidak terhad kepada pelincir gris dan minyak, penapis atau sedikit perubahan, atau mana-mana item yang menunjukkan pengabaian, terlampau, penyalahgunaan, kemalangan atau penyelenggaraan yang tidak mencukupi. Ia adalah tanggungjawab pemilik peralatan untuk mengekalkan ia selaras dengan jadual penyelenggaraan yang disarankan VIMAR di seperti yang digariskan dalam manual oleh pengendali.

Industri bateri dan pengecas selain daripada orang-orang yang sering dibekalkan oleh VIMAR akan membawa bidang pengilang.

Kecuali pembuangan bahagian-bahagian yang rosak dan menggantikan dengan bahagian-bahagian yang dibekalkan oleh VIMAR, jaminan bagi apa-apa bahagian atau peralatan akan menjadi tidak sah sekiranya cubaan dibuat oleh sesiapa sahaja untuk mengubah, membaiki, menyahhimpun, atau menambah komponen tambahan atau alat-alat kepada trak tanpa kuasa bertulis Daftar VIMAR.

Sebelum waranti boleh dipertimbangkan, borang pendaftaran dan pemasangan waranti mesti siap dan diterima oleh VIMAR. Untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik daripada VIMAR diizinkan peniaga, membaca dalam operasi & Penyelenggaraan bahagian manual operator anda sebelum digunakan awal.

Sila hubungi dealer VIMAR diberi kuasa untuk mendapatkan maklumat lanjut.

VIMAR tidak MENGANGGAP RESPONSILITY atau liabiliti bagi berkaitan kerugian atau ganti rugi khas atau bagi kerugian daripada keuntungan atau kerosakan untuk perdagangan atau perniagaan, yang hasil dari THE peralatan.


Hubungi kami
Alamat: Shangcheng, Daerah, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefon: +86-571-8195 2852
 Perkhidmatan Faks:+86-571-2886 0635
 E-mel:info@vimarforklift.com
Vimar Forklift Co, Ltd
Share: